Cursus Paardrijden – Wat u moet weten

 

Paardrij instructrice

 

 

 

 

Zij vertelt de ruiters wat de wedstrijd is waarop zij zich moeten voorbereiden om te trainen en mee te doen aan de rijwedstrijden.

Wat is een cursus paardrijden? Een paardrijcursus is een educatieve les om een individu te helpen bij het op de juiste manier trainen en verzorgen van zijn paard. Het neemt meestal de vorm aan van een formele en technische paardrijles en omvat ook andere lessen zoals voeding, het uitwisselen van kanten en grafietwielen, of het omgaan met een les vooraf.

Beslissen waar te beginnen met paardrijden is belangrijk, want het is een levenslange verbintenis die voortdurende verbetering met zich meebrengt. Als je nog nooit in een cursus paardrijden hebt gereden of je rijdt nog maar kort paard, dan is beginnen met eenvoudige lessen misschien niet het beste idee. Het is belangrijk dat je een cursus hebt die kort, informatief en georganiseerd is. Dit zal helpen om een effectieve overgang te maken van totaal nieuw naar een expert in paardrijden.

De Cowboy en

Paardrijden De Cowboy is een type ruiter dat zeer geschikt is voor lange afstandsritten en niet houdt van het tempo van korte afstandsritten. Ze volgen de paarden liever op heuvelafwaartse en heuvelopwaartse passen zodat ze snelheid winnen. Ze gaan 75-100 yards vooruit in 3 stappen. Dit betekent dat de afstand niet wordt gemeten in mijlen, maar in voeten. Voor lange afstand wedstrijden, rijdt de Cowboy meestal aan de kant van de thuisbaan. Een Cowboy’s Paardrijcursus De Openingsstappen Om te beginnen met paardrijden heb je een plaats nodig om te beginnen en op zijn minst een startbewijs. Een paardrijles voor beginners heeft 4 vrijwillige openers nodig. Als je eenmaal de teugels in handen hebt kun je op pad voor een kleine pre-tour. Het is het beste om mensen klaar te hebben staan om te garaderen voordat je de startlijn raakt. Paardrijlessen 2 Cursussen

Zijn er Mythes over Paardrijden? Ironisch genoeg hebben mythes over paardrijden veel jagers en outdoor beginners doen aarzelen om zich eraan over te geven. Deze mythes zijn er al sinds de grote oplichterij rond paardrijden in de vroege jaren 1800. Veel van deze mythes zijn onwaar en veel ervan zijn uit het verleden overgeleverd omdat ze werken. Sommige mythes komen zo vaak voor dat de meeste mensen deze informatie al hebben, of je hebt ze waarschijnlijk verteld dat de waarheid ergens anders lag. De meeste mythes bevatten onjuiste beweringen zoals: Tuig breken is gevaarlijk. Paarden die “kwispelen” luisteren niet naar je. Je moet een positieve houding hebben tijdens de cursus De grappigste mythe is dat paarden het leuk vinden om je om te gooien. Dit is niet waar, althans de paarden die je tijdens een trail ride tegenkomt zullen wandelpaarden of quagga’s zijn. Rustige Weken Rijden Op deze tijden wordt er meestal gesjouwd en komen er paardengeluiden van achter je wat ook een teken is dat je je pauze nadert. De meest voorkomende tijd voor Quiet Weeks is tijdens kortere ritten op trails met een begeleidend paard. Het Paard Je Rijpaard De voorwaartse beweging van de voeten van je paard moet leiden met het hoofdstel. Je voeten moeten ongeveer anderhalve voet uit elkaar staan, en je hubristic voor je rechtervoet. Je paard zou moeten bewegen met ongeveer 3 inches per draai na 40-60 yards. Met hulpstukken, sommige paarden graag bewegen ongeveer 7 centimeter per beurt voor terwijl op een klasse langer. Paardrijden Je paard zou stil moeten staan als je begint, en als het paard zijn positie niet vasthoudt dan moet je meer leren over paardenlogistiek. Je paard weet al waar het heen moet; het zal het enige zijn wat je tegenhoudt van snelheid en betere rijgewoontes.

Hoe kies ik een paard? De keuze van een paard zou moeten gebeuren voor je naar een eerste rijles gaat, tegen de tijd dat je klaar bent voor wedstrijden, of tegen de tijd dat je je eerste handicap rijdt. Er zijn maar weinig mensen die een paard in de les krijgen en meteen een bevestiging laten rijden of een restaurant beginnen. Het is veel beter om een langzaam groeiende kleine stal te hebben van paarden die veelbelovend zijn, of om je tijd te verdelen tussen paarden die niemand wil. Als je je paardrijddroom wilt beginnen als kleine ruiter, is het het beste om langzaam te beginnen, te leren hoe je moet rijden, geld in te zamelen om paarden te kopen en te houden, te leren over paardentraining, en je lijnen te beheren of je eerste les, voordat je een meer competitieve grote prijs racebaan leert kennen.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.