De kracht van het begrijpen

Hondenuitlaatservice Helmond

 

Het is een moedige en enthousiaste benadering van de zorg voor elke hond. Voor hem zorgen is mijn verantwoordelijkheid. Dat is wat ik voel dat ik moet doen. Om eerlijk te zijn, ik ben niet perfect; als hondeneigenaar ben ik gewoon een bepaald aspect van de hond-eigenaar relatie aan het vermenselijken. Ik weet dat het in de kern een relatie is. Daarom raak ik soms bevriend met mensen met een andere levensstijl, die, hoewel ze het misschien niet met elkaar eens zijn, begrip hebben voor de langdurige verbintenis en de handdruk die ik voel dat ze nodig hebben om mij te accepteren als lid van hun familie, hun hondenfamilie. Ik respecteer dat. Er is ruimte voor ieders behoeften in “het huis.” En, als je een lang, gezond en gelukkig leven met mij wilt hebben, zul je gewoon moeten chillen.

Ik heb veel verschillende expertisegebieden in de gezondheidszorg voor dieren, specifiek in agility training en competitie. Dat zal een ander artikel worden. Dit artikel gaat over mijn meest recente toevoeging aan mijn steeds groeiende lijst van klanten, die nu vier bedraagt. Ik heb een intern onderzoek gedaan om de mate van vertrouwen te bepalen die de eigenaar had in het faciliteren van het vergaderverzoek en de daaropvolgende leiderschapsuitwisseling. Er is geen tekort aan schattige, aaibare en speelse honden en hun mensen in het hondenpark met de hondenuitlaatservice! Ik ben altijd verbaasd over hoe synchroon onze energiestroom is.

Op een recente middag in het park van Helmerton, waren de honden echt aangestoken. Dat was een goede zaak! Het was dat soort energie en enthousiasme in de lucht. Het was alsof deze vier leggedians van plan waren zich te vermenigvuldigen. Vier, om precies te zijn. Terwijl ik toekeek hoe de honden en hun mensen zich amuseerden, was ik onder de indruk van de energie en het enthousiasme. Ik was nog meer onder de indruk toen ik me realiseerde dat de honden naar de hondenschool kwamen en dat ze allemaal huiswerk hadden en drukkere agenda’s en studenten die naar de les moesten, net als de rest van ons. Energie en enthousiasme zijn een voedingsbodem voor succes. Honden zijn belangrijk.

Op deze specifieke dag waren er ongeveer vijf honden en een dame samen met haar dochter en haar hond. Ze had heel wat energie in haar armen en in de hare. Haar corgi probeerde een plekje onder haar stoel te vinden en ze hijgde en ademde zwaarder. Ik bood aan om op de divan te gaan zitten en haar te aaien. Ze stemde toe. Ik zou graag naast haar op de grond gaan zitten en haar aaien. Zij stemde toe. We waren het er alle drie mee eens. De energie die in de lucht hing was aanstekelijk. Het was zo duidelijk dat deze hond grappig, lief en schattig was – en ook dodelijk serieus. Iedereen keek serieus en geconcentreerd. Ik begreep de boodschap. Iedereen was serieus en geconcentreerd.

Overal genoten de honden en hun mensen hybriden van zichzelf en waren gerespecteerde gasten. De energie die de lucht vulde was uitbundig en aanstekelijk. Er waren geen Shadeont voorspelbare incidenten en lichte verwondingen. Niemand raakte gewond en de honden en hun mensen hadden een zeer goede tijd. Uiteindelijk vertrokken ze allemaal met de baasjes en gingen naar huis.

De energie van het begrijpen

Wanneer je in een omgeving bent met chaos en losgeslagen energie is het gemakkelijk om de energie en intentie te missen die de honden en hun mensen hebben. We willen allemaal ons verlangen uitdrukken om ons te verbinden en een gemeenschappelijke energie te creëren, een puls van energie, die de groep energie zal geven en iedereen de kans zal geven om zijn geloof in een gedeelde verantwoordelijkheid voor dit gedeelde leven uit te drukken. Wanneer ik werk met mensen en hun honden zie ik diepe misverstanden en tenzij echte verbinding. Ik kom vaak bij een cliënt thuis waar een energieoverdracht geblokkeerd is en de geblokkeerde energie wordt losgelaten met een destructieve vastberadenheid. Dit is een energetisch loslaten en loslaten van intentie. Mensen zijn in afstemming en delen hun weten met elkaar. Wanneer mensen en honden op elkaar afgestemd zijn, is er een verwijdering van emotie uit het proces. Die energetische ontlading gebeurt met zo’n kracht dat het darmen en Spullen doet ontvlammen.

Mensen en honden zijn verschillend. Door het verschil in hoe wij de wereld waarnemen en erop reageren, zijn mensen anders dan honden. Maar, waarom is dat verschil? Waarom is er zo’n kloof? Er zijn veel theorieën over de verschillen en wat het betekent. Een die een beetje inzicht geeft in onze hondachtige superioriteit is het feit dat honden roedeldieren zijn. Hun sterke instinctieve behoefte aan sociale structuur geeft hen een groter vermogen om te gaan met veranderende sociale orde dan een gezelligheidsmens dat doet. Het is de manier waarop zij omgaan met de gemeenschappelijkheid van de roedel die een van de grootste uitdagingen vormt voor de mens. gedragsproblemen. Ze moeten worden getraind op een zeer directe en krachtige manier of de eigenaars moeten een gedragsspecialist of psychiater zoeken. om de emotionele problemen met dominantie en diffuse macht aan te pakken.

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.