De voordelen van kleinere honden

Trimsalon IJsselstein

 

De meeste puppy’s worden in outfits van de fokker naar huis gebracht als ze klaar zijn voor de winter. In deze tijd worden ze naar een trimsalon gebracht voor een bad, trimbeurt en topcoat van de vacht en om gepoederd te worden. Zo kunnen ze klaar zijn voor hun nieuwe thuis. De meeste honden zijn moeilijk te weerstaan en als ze eenmaal gewend zijn aan de luxe verwennerij, hebben ze de neiging vrij terughoudend te zijn in hun weigering terug te gaan naar hun kooi.

Honden worden in principe om verschillende redenen verzorgd. Eén daarvan is omwille van de netheid. Als u uw hond borstelt met een natte borstel die de vacht uitdroogt en ingesloten vuil verwijdert, dan hoeft niemand daar bang voor te zijn. Hondenpoep kan uit de vacht worden verwijderd en zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk. Als de wintermaanden naderen, moeten ze opnieuw worden geborsteld, evenals hun bovenvacht. Als dit onbeheerd blijft, zal de wetgeving nertsen en andere beestjes aantrekken, wat met de meest onaantrekkelijke kwijl niet aantrekkelijk zal zijn. Het kan het beste zijn om dit onder controle te houden door de gebieden rond de tuin waar Duitse herders kunnen spelen af te zetten met hekken.

Een beetje onderhoud voor uw Duitse herder is nodig, want hun vacht kan gemakkelijk beschadigen door op de harde ondergrond te liggen. Dit is vooral een probleem tijdens de ruiperiode. Ze moeten dagelijks geborsteld worden, en zowel in de zomer als in de winter met de hand gestroopt worden. Vervolgens moeten ze worden geknipt, gevolgd door een borstel of kam om het haar te pluizen. Teennagels moeten ook worden geknipt, maar dit hangt af van de eigenaar, en hoe hij of zij het zich kan veroorloven. Een volle vacht moet dan worden geborsteld en de ondervacht uitgeknepen. Het is veilig om een kleine pinnenborstel te gebruiken, nat en droog, om het dode haar eruit te halen.

Voedsel kan voor sommige eigenaars een punt van zorg worden wanneer zij overwegen een ras van dit ras te kopen. Ze moeten voorzichtig zijn, vooral met pups. Ze krijgen vanaf het begin erg goedkoop hondenvoer, en als je niet te veel van hun kostbare vacht afhaalt, zal je hond al snel een wolf zijn. Je moet bereid zijn om ofwel grote maaltijden te koken, of goedkoop, mogelijk schadelijk voor hun gezondheid, hondenvoer te kopen. Als er twee dagen geen eten wordt gegeven, kunt u ervoor kiezen uw hond te voeden met een bot van uw slager. Een portie van een halve portie gekookt vlees zonder bot zal het voedselprobleem oplossen; maar grotere botten gemaakt van vlees zonder kruiden zijn veilig voor uw hond, op voorwaarde dat het merg wordt verwijderd.

 

LEES MEER : 

Hondentrimsalon IJsselstein

Leave a comment

Your email address will not be published.