Dog Walking

cute dog leaning over wooden fence in back yard while looking away - honden  stockfoto's en -beelden

Wanneer de meeste mensen denken aan hondenuitlaatservice, stellen ze zich een persoon voor met een hond die trekt, een hond die moeilijk onder controle te houden is of een hond die zich zo misdraagt ​​dat je twijfelt om hem alleen te laten met een persoon die je kent. Hondenuitlaten is hondenbezit. Het neemt verantwoordelijkheid. Ik zie zoveel klanten wiens eigenaren de hond gewoon in de achtertuin achterlaten, zelfs als ze weten dat ze het niet kunnen redden tenzij de persoon weer thuis is. Waarom de hondenkeuze voor je maken als je weet dat je hem niet gelukkig kunt maken? Veel honden worden opgegeven, simpelweg omdat de baas overdag niet thuis kan komen of omdat de hond te veel is om te hanteren.

De eerste stap van hondenuitlaten is een introductie tot de persoon die u overweegt om met uw huisdier achter te laten. Nodig ze bijvoorbeeld een paar weken voordat je naar je werk gaat in huis uit. Nodig ze uit om binnen te komen en met de hond om te gaan. Neem een ​​kopje koffie en laat ze de hond verkennen terwijl u wacht tot u uw koffers pakt. Nadat je dat hebt gedaan, maak je nog een reis naar het huis (Raad eens wat) om je voor de deur te "verstoppen" om te zien of de hond volgt. Als hij dat niet doet, geeft dat aan dat de hond klaar is om naar huis te komen. (Herhaal indien nodig) Wanneer u daadwerkelijk de deur uit stapt en de hond in diepe slaap is of vrolijk aan het spelen is, laat uw gasten dan een kopje koffie vullen en zet het ergens neer waar ze u niet zullen zien totdat u terugkomt. (Ze zouden een Af-viruskoffer moeten hebben. GEEN ZIP-KAARTEN!) Als je weggaat, draai je om en maak er een grote deal over.

Als je bij terugkomst door meer dan één persoon bij de deur wordt begroet, stap er dan doorheen en zwaai als je weggaat. Op die manier hebben alle mensen in huis de hond "hun nieuwe vriend ontmoet". Hoe meer honden je hebt, hoe meer mensen interesse in je huis zullen tonen. Ik stel voor dat je slechts één persoon tegelijk uitnodigt, misschien twee, en nooit meer dan drie. Laat ze de hond gewoon "ter plaatse" ontmoeten, dat wil zeggen een paar weken voordat u vertrekt op de veranda of misschien in de achtertuin. Vertel ze dat ze hun jassen moeten neerleggen, stel ze vragen terwijl je in de stoel zit en geniet van je show.

Probleem – duidelijke behoefte aan scheiding. De hond wordt destructief, blaft en huilt in huis als hij alleen is. De buren klagen over onophoudelijk geblaf. Neem de hond mee naar een "arend's eye view" en geef hem voldoende ruimte om te bewegen, alles te zien en te doen. Geef buiten het commando "ga je gang" en zorg ervoor dat er activiteiten voor kinderen of jongeren in de buurt zijn – ze zullen het op prijs stellen. Als de hond 's nachts in een bench zit, denk er dan aan om een ​​beetje muziek of televisie achter te laten, zodat hij wanneer hij maar wil binnen kan komen om zijn alarm te veranderen. Als je een elektronisch hek of een pen met gel erin hebt, vergeet dan niet om de gel los te laten. Op deze manier zal de hond naar het hek toe bewegen om uit de tuin te komen. Vergeet zijn speelgoed en zacht beddengoed niet.

Maandag – Vierde dag.

– Melk en water moeten te allen tijde beschikbaar zijn.

– Aanwijzingen kunnen door het hele huis worden geplaatst om de hond door onbekende gebieden te leiden die verboden zijn.

– Neem de hond voor een "want" (circuleren door de bloedbaan).

– Gooi een bal (of ander favoriet speeltje) voor de hond om op te halen en mee terug naar huis te nemen.

– Introduceer een nieuwe "buiten"-behoefte (bijv. harder rubberen kauwspeeltje) aan de hond, zodat hij zijn angst voor het nieuwe item niet uitspeelt.

– Breng wat tijd door met de hond om er zeker van te zijn dat hij klaar is om tijd alleen door te brengen.

– Zorg ervoor dat er een gezinslid is die door het huis kan patrouilleren en de hond gerust kan stellen indien nodig.

koelkasten mogen niet binnen het bereik van de hond worden achtergelaten.

– Er moet in een oogwenk water beschikbaar zijn voor de hond om te drinken.

– Het normale beddengoed van de hond moet worden vervangen door papieren handdoeken, dekens of iets zachts.

Sleutels moeten te allen tijde worden gedragen, evenals gedragen schoenen.

– Zorg ervoor dat de hond af en toe een uurtje vrij is buiten het afgesloten gebied.

3) Opleiding

Zorg ervoor dat de hond de zin begrijpt: "Nu je thuis bent gekomen, moet je blijven." Gebruik deze zin nooit bij een verlichtend ongeval, omdat de hond de zin zal associëren met kastijding. Het is veel beter om te zeggen: "Wees een brave hond." In consternatie kan een hond naar de deur rennen en ontdekken dat hij niet naar binnen kan. Gebruik het commando alleen als je zeker weet dat hij zal terugkeren.

Zorg ervoor dat de hond beweging krijgt en om de twee uur wordt uitgelaten.

Leave a comment

Your email address will not be published.