Hoe aas klaar te gebruiken

 

Lokvoer

 

 

Dat zijn ze:

1. Pitchfork aas Dit zijn aasjes die je over het algemeen in hun geheel kunt kopen en koken. Ze zijn meestal minimaal van formaat (1/8″) en zijn gemakkelijk te maken. Pitchfork aas is waarschijnlijk de gemakkelijkste optie, maar vaak moet je het langzaam koken in je kookpot met het diepste gedeelte van de ton naar beneden en een deksel met brede mond. Zorg ervoor dat je de ton goed afsluit, want hierdoor kan de vloeistof binnenin blijven en ontstaan er luchtzakken rond het Lokvoer die de vis kunnen aantrekken. Kook het tot het een zachte parelwitte kleur heeft bereikt. Gebruik hooivork aas voor een verscheidenheid van redenen. Het is ideaal voor grote vissen zoals de gestreepte tonijn.

2. Bait gun Dit zijn in wezen een vloeistof versterkte versie van een Song dogs exacts haak. Jim’s Bait guns kunnen worden gebruikt voor het lokken van een verscheidenheid aan vissen, waaronder gestreepte tonijn, meerval en brasem. Ze blijven meestal aan elkaar kleven, dus het is belangrijk dat je ze aan een stuk vislijn knoopt. Zodra het is opgezet zal de vis zich aan de aashaak vastklampen. Een voordeel is dat de druk op de haak in de “aan” stand staat, wat betekent dat de vis er van weg zal zwemmen in plaats van er in te knijpen terwijl hij vecht voor een nieuwe aanbeet. Bait gun aas wordt meestal in een grote emmer of bus gedaan en in wat water geplaatst.

3. Caddisvlieg Een van de meest voorkomende vissoorten waarop aasvissen jagen, is nu uitgestorven. De beelden van deze dieren, groot en gestroomlijnd en dik als een wilg, geven je een rilling bij alleen al het verbeelden ervan. Deze vliegenpatronen blijken een geweldige manier te zijn om vissen naar het Lokvoer te lokken.

4. Spinnende anemoon Een spinnende anemoon is gemaakt van gesponnen katoen en heeft aan weerszijden verschillende snel ronddraaiende staafjes. Hij onttrekt effectief zuurstof aan het water. Men beweert dat het de vissen aantrekt, maar de andere reden is dat het je aquarium ook zwaarder maakt en natuurlijk veel vliegen aantrekt. Ze zijn geweldig voor stadsvissen zoals bonte tonijn en kanaalkat.

5. Kleine visbuidel Dit is zeer licht. Het is overal verkrijgbaar, maar moet behandeld worden om het te kopen. U kunt het eigenlijke zakje alleen kopen als u een vis houdt in plaats van het ding uitsluitend als aas te gebruiken. Ze verschillen van schubzakken in die zin dat ze van eind tot eind worden verkocht. Dat betekent dat als u 1 grote vis en 2 kleine vissen in de buidel hebt, de buidel gewoon een grotere versie van de schubbenzak zal zijn. Verwacht niet dat de grote en enigszins haveloze buidel een goede prijs zal opbrengen. De buidel wordt vaak alleen gebruikt om een malaagvis uit te rekken. Het ziet eruit als een groen stoffen zakje, maar als het je kleren raakt, omsluit het de binnenkant van de hele vis. Er zijn nog veel andere toepassingen voor, zelfs als je een vis hebt die je voortdurend zult vangen, kun je een stuk katoen opspannen en het in het water laten met een kleine hoornvis die je vangt. Distol is een voorbeeld van hoe klein het zakje kan zijn. Technobubble duikt in de echt vreemde wereld van geminiaturiseerde producten

Om dit artikel kort te houden hebben we de ruimte beperkt tot twintig gewoon uitziende merken en hun zouten. Deze worden geleverd met mooi afgedrukte afbeeldingen van de vissen. We hebben drie verschillende maten Lokvoer bijgevoegd, klaar om te gebruiken voor witvis, aangezien je met één aas genoeg hebt voor drie verschillende vissen. Voor kleinere vissen moet je verschillende kleinere tubes maken. Als je een noon gebruikt zul je ongeveer vier keer zoveel risico hebben als wanneer je een 16gma gebruikt. We hopen dat dit behulpzaam is geweest om in eenvoudige bewoordingen uit te leggen hoe aas werkt. We hopen in de nabije toekomst meer artikelen te kunnen toevoegen over verschillende vissen en hun voedselbehoeften.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.