Hoe begin je als instructeur paardrijden

Paardrij Instructeur

 

De baan houdt ook in dat ruiters worden geholpen hun paarden en paardenvoertuigen voldoende te begrijpen en ermee om te gaan om ze veilig te kunnen berijden. Hoewel paarden, vooral de jongsten, de instructeurs zijn, kunnen verschillende voertuigen de ruiters ook helpen, zoals auto’s, vrachtwagens, bussen en aanhangwagens. Dit is typisch de taak van een show riding instructeur. Shows kunnen competitief en zeer fysiek zijn, en de ‘animal handlers’ zijn opgeleid om met de dieren om te gaan en de paarden te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent in deze positie, bezoek dan mijn cv overzicht. Hoe begin je als paardrij-instructeur? Op het meest basale niveau moet je een gediplomeerde showruiter zijn, dus beantwoord de volgende vragen voordat je solliciteert: Wat voor soort paardrijden rijd je? In de VS rijden speciale ruiters deze sport; zie mijn capstone voor een lijst van sporten die ruiters toestaan om deze dingen te doen.

Hoe moeilijk is paardrijden? Afhankelijk van wat voor soort paardrijden je doet, heb je verschillende moeilijkheden; zie mijn capstone.

Hoeveel contact heb je met paarden? Twee of drie keer per week. Alles meer dan dat en je bent een assistent.

Hoeveel rijd je momenteel? Racen is een goed onderdeel van deze sport; de meeste van mijn vaardigheden zijn afkomstig van dat soort sprinten.

Heeft u ervaring met het gebruik van video of een andere techniek om instructie te geven? Ik heb daar geen formele bekwaamheid voor; vraag gerust om verwijzingen.

Rijdt u liever met een partner of alleen? Van tijd tot tijd.

Waar ben je opgeleid? Canadian Trails, Chula Vista, Californië.

Wat waren je vorige rij-ervaringen? Een vast dieet van Memorial Day Maestros van zoekmachines en Team Tracker

Wat zijn je belangrijkste doelen? Helpen dat ene binnen handbereik te krijgen, zodat iedereen kan leren paardrijden. Ook wil ik mijn ruiters helpen zo goed mogelijk te leren en te begrijpen wat er nodig is om veilig paard te rijden.

Aan welke andere sportactiviteiten doet u mee? Een paar badges van competitieve of Zuidoost Rustieke Rode races.

In de buurt? Ik zou terug moeten naar het gebied waar ik woon, maar ik zou het niet erg vinden!

Locatie beschikbaar? Ik weet het niet… ik reis de wereld rond!

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.