Hoe haalt u het meeste uit uw paardentherapie?

 

Paarden therapie Amsterdam

 

 

 

 

In de paardentherapie wordt gebruik gemaakt van massage en, zoals ik de vorige keer zei, van een spiegel, een paard kan zien wat je voelt door naar je spiegelbeeld te kijken.

Actieve therapeuten in paardentherapie zien andere mensen en paarden. Als een persoon bedlegerig is (om het netjes te zeggen), heeft hij bijna geen kansen om deel te nemen aan meer individuele therapie sessies. Dit betekent dat de persoon actief moet zijn, maar dit misschien niet kan doen zonder activiteiten of iets om afleiding te bieden. Er is nog een nadeel, want men moet kiezen waar men kind wil worden, en dat is weer meestal een bank of een stoel, en er kan zelfs een bed zijn.

Bij paardentherapie wordt de voet gebruikt tijdens de sessies, maar terwijl het paard actief is, is het veel gemakkelijker om alleen voetaanraking te voelen, of gewoon je ogen te openen en naar je te kijken.

Spijt van paardentherapie? In de paardentherapie is er een gevoel van tegenspoed als gevolg van de concentratie in de therapie. Troost moet echter altijd even op zich laten wachten. Telkens als u verdriet voelt, moet u terugspringen om informatie te vinden. Je hoeft ook niet maar een paar seconden te wachten. Een voet achter je nek voelen, of je hoofd op de schouder van het paard laten leunen, of hem een kaart geven, is voldoende emotionele steun om het juiste moment te bereiken.

Therapeuten in paardentherapie “suggereren” meestal dat je een spiegel gebruikt wanneer je je buiten de omgeving van het paard begeeft. Door een spiegel te hebben, kun je meer pijnvrij voor jezelf zorgen. In een vorige omgang met een paard vertelden sommige therapeuten me dat het paard niet merkt dat je naar hem kijkt. Echter, na naar hen geluisterd te hebben, is het waarschijnlijk waar dat de wetenschapper die onbevreesd door de lucht vliegt het wel zou zien als ik naar hem kijk, want het is zeker zijn maatje. In de opleiding voor paardentherapie is het belangrijk dat u zo snel mogelijk met paardentherapie bezig bent: op de grond, op het dorpsplein, samen met uw geliefde. Je zult blij zijn als je binnen een paar dagen begonnen bent; en wat nog belangrijker is, je zult blij zijn en vrede voelen als je klaar bent met de paardentherapie met je paard.

Als u overweegt paardentherapie te gaan volgen, informeer uw therapeut dan zeer goed over uw voorgeschiedenis. U moet hen ook vertellen dat u niet wilt dat paarden een auto over de kop trekken, vee laten vallen en mensen doden. U kunt elke keer dat u met therapie begint een klein tasje opsturen en uw therapeut vragen de naam van uw paard op het tasje te zetten.

Doe minstens 2 sessies per week: er zijn duidelijk goede effecten van het doen van paardentherapie sessies C-., 1e tot B-., met geen goed effect C-.

Snelle vraag over de dood: per dag, waarom zou je omgang willen hebben met de dood? De belangrijkste reden is dat je dan afscheid kunt nemen. Voordat je paard sterft zegt het wel eens vaarwel. Tegelijkertijd wil je zelf niet de mensen zien die je willen bezoeken nadat je paard is gestorven.

Het is duidelijk dat zodra uw paard stopt met lopen tot hij slechter wordt, we er zeker van kunnen zijn dat u hem niet meer wilt zien. Maar als je paard eenmaal zou lopen en alleen stopt met lopen als hij ziek is, dan is dat makkelijk te zien. Andere keren stopt het paard met lopen omdat jij zin hebt om te lopen. Maar zelfs als je klaar bent met een therapiesessie met je paard, kun je altijd de volgende week terugkomen met een ander paard of een andere massage.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.