Hoe kies je een hond

Honden uitlaatservice Rotterdam

 

Het is een gelukkige middenweg tussen Australian Shepherds en Border Collies. Hoewel ik de voorkeur geef aan de Australische herder, ben ik me terdege bewust van de intelligentie en werkethiek van de Border Collie. Dit betekent niet dat ik geen onderscheid kan maken tussen de harde honden. Door mijn ervaring met hen, heb ik ook respect voor de harde hondenuitlaatservices.

Ik heb beide rassen al vele jaren als gezinsleden. Zoek je een hond als je echtgenoot steeds minder gaat vragen? Ik stel voor dat u een hond zoekt met een karakter dat lijkt op dat van uw echtgenoot. Hilton? Verhoudingen en overmatig vertroetelen van de hond? Dit zeurderig gedrag zou een aanwijzing moeten zijn bij het kiezen van een hond en een tijdschema bij het kiezen van een hond. Hilton verhoudingen zijn 2,5 en 0,5 in tegenstelling tot 1,0 en 0,5.

Elk van deze factoren speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste hond voor u. Al deze factoren moeten in overweging worden genomen, en men moet zich aanpassen aan de behoeften van de hond. Als StartedTrainer kan ik u verzekeren dat het kiezen van een hond en hem helpen om zich aan te passen aan zijn omgeving een lonende ervaring zal zijn.

Neem de tijd om uit te zoeken wat voor soort lichaamsbeweging u en uw gezin kunnen bieden. Een hond die houdt van rennen, spelen en lichaamsbeweging zal houden van een hond met veel energie. Een hond die tevreden is met niets doen zal niet opvallen in een hondenpark. Alle vormen van energie zijn nodig om een leuke ervaring als huisdier te creëren. Alle honden hebben de potentie om veel verschillende energie te hebben.

Als een Begonnen Trainer voor vele jaren heb ik geleerd dat mensen gewoon hun huisdier niet kennen. We brengen veel tijd door met onze huisdieren. Ze weten wanneer we thuiskomen. We moeten onze schoenen oprapen, uit de stoel komen en ze vaak aaien om affectie te tonen.

Net zoals, wanneer je thuiskomt van een zware dag op het werk het moment is om in je hondenmand te stappen, je sleutels in je andere hand te nemen en de deur te openen. Als voor het grootste deel, uw hond is een Spike of evidenced (vraag me af of dat niet te beledigend voor u). Net zoals het zeer beledigend is om besprongen of neergeslagen te worden door een groter persoon, kan het ook beledigend zijn om besprongen of neergeslagen te worden door een klein persoon.

Mijn zus heeft een zeer interessante mening ontwikkeld over hondendragers: “Ik ben helemaal voor de designer dragers, maar als je aan Fido denkt, denk klein.” Ze heeft een Chihuahua. Dat is een schattig klein ventje. Net een paar jaar oud en nu al een van de leukste hondjes sinds lange tijd. Hij is terughoudend om zijn grote poten aan iemand te laten, om welke reden dan ook. Om eerlijk te zijn, hij raakt bijna overstuur als er bezoek komt of als hem een knuffel wordt afgenomen. Hij wil alleen maar spelen! Soms staat hij erom bekend dat hij gromt en zich ergens tegen keert, zelfs tegen mensen in designerkleding. Om de een of andere reden vinden kleine mensen dat ze het recht hebben om hem te “uitschelden”, zijn gevoelens negerend. En dat maakt hem ongelukkig en ongelukkig. Ik denk dat mijn zus een beetje gelijk heeft als ze bezwaar maakt tegen mensen in kleren die op bezoek komen (hoewel ze de lezing bovenaan de trap houdt als ze de deur binnenkomen, dus misschien laat ze hem gewoon dicht genoeg bungelen zodat Spike hem kan zien). Ze is erg beschermend over haar kleine jongen.

Laten we het nu eens hebben over de angst die kleine mensen kunnen hebben voor honden. Mij is verteld dat dit angst is die mensen hebben als ze bang zijn. Ik heb dit gezien bij zowel honden als mensen. Bovendien heb ik dit soort angst ook bij kleine kinderen gezien. Wanneer een klein kind bang is, is wegrennen het laatste wat ze zullen doen. Ze zullen ofwel ineenkrimpen of zich onderdanig gedragen. Voor een hond is een bang kind een voorgesteld obstakel. Er is geen manier voor het kleine kind om bij of rond de hond te komen zonder te rennen, en een hond zal de neiging hebben om die angst na te jagen.

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.