Hoe krijg je een goede sterke

Kong

 

De Kong is zo populair omdat het zo gemakkelijk is om hem goed vast te pakken en in de bek van uw huisdier te houden. Dit houdt het uit de problemen en zo heb je een hond beloond voor het kauwen – je hebt hem een ‘koning’ kauwspeeltje gegeven!

Dit speeltje moet niet verward worden met de Kong verschijning, aangezien die iets kleiner is en gemaakt is van hardere materialen, maar dat de Kong een heel andere stijl van speeltje is. Dit is een zeer gespecialiseerd speeltje en is in feite het enige speeltje waar je voer of koekjes in kunt doen om het interessanter te maken.

glazuur – de Kong is een ijsvormig bakje met een hol gedeelte in het midden waar je het voedsel of de koekjes in kunt doen. Het belangrijkste punt is dat het zo veelzijdig is. Dit is een speeltje dat u met voer kunt vullen, dat u kunt invriezen en lang kunt laten liggen voor uw hond, dat het weer tot een dwangmatig kauwspeeltje maakt en het is ook nog eens gearomatiseerd, zodat uw hond het altijd bij u terugbrengt met dat kleine vochtige en kleverige lekkernijtje in zijn bek. Het is weer etenstijd.

Als u kinderen hebt, wilt u hen niet de indruk geven dat uw hond een kwijlende, slungelige of gelei-etende machine is. Een goede manier om de Kong te introduceren is hem aan uw kind te laten zien en hem een hondensnoepje te laten geven. Het is zo makkelijk om de correlatie te maken.

Je hoeft niet per se de enige persoon te zijn met een Kong. Uw hele gezin kan bijvoorbeeld een Kong krijgen en er samen mee spelen, ieder met zijn eigen versie van de Kong. Dit is zo leuk voor ze, ze halen hem vaak stukje voor stukje uit elkaar en leren hun hond dan stukje voor stukje hoe hij de gelei er weer uit moet krijgen!

Sommige mensen hebben het idee dat de Kong een modestatement is, maar dat is niet het geval. Het is een geweldig speeltje en ook een geweldig gespreksonderwerp – je kunt het aan je vrienden laten zien en ze zullen denken dat je zojuist je eigen unieke kauwspeeltje voor de hond hebt gemaakt. Het is dus een geweldige gespreksstarter en een uniek gespreksonderwerp!

U kunt het ook gebruiken om uw hond te trainen. Als u het verband legt tussen de Kong en de voedselbeloning wordt de training veel gemakkelijker. Als u het verband legt tussen het voer en de traktatie is de training ook gemakkelijk.

Het geeft uw hond ook zijn favoriete kauwspeeltje voor langdurig plezier. Er gaat niets boven een Kong om uw hond aan het kauwen te houden en plezier te laten beleven. Koop er een voor elke gelegenheid en u zult een heel gelukkige hond hebben.

Ze zijn er zelfs in verschillende maten voor puppy’s en grotere honden, dus er is er zeker een die bij uw hond past. Als uw hond graag touwtrekt met zijn speelgoed, kunt u de juiste maat kiezen.

Ze zijn ook gemakkelijk uit elkaar te halen voor onderdelen, zodat u ze in de vaatwasser kunt doen voor de groothandel. Herinner je je het toilet in het huis? Waarom stop je zijn Kong daar niet ook in.

 

LEES MEER: 

Leave a comment

Your email address will not be published.