Hoe krijg je goede resultaten van je paard

Paard therapie

 

In mijn Coachingsfilosofie gaan we ongeveer 2-15 minuten na elke trainerssessie in voorbereiding om samen te werken gedurende ongeveer 2-3 uur. Tijdens deze werktijden moet je het paard stoppen van handelen en filosofische en rationele scherm of bezuinigingen met hen te maken. Het kan een dreamboat, hoge ruiter of in en uit situatie zijn zodat elke ruiter goede feedback en een goed begin heeft. Elke trainer kan gesprekken voeren in echt verschillende situaties waar een paard zich in bevindt.

Iron Horse

In alle podcasts, heb je Bedretta Headon ontmoet. Bedretta is een geboren Nieuw Oostenrijkse. dochter van Massachussetts en veranderde op haar dertiende van paard door paarden. Ze werkt als paard therapie en leidde een succesvol hippisch partnerschap. Momenteel werkt ze als paardentrainster en geeft ze lessen, leert ze haar paarden werken op een aangepaste mondmaat waarbij ze de tong als een mondstuk gebruikt. U kunt later meer zien van haar 80 paarden vecht polymath, paardrijden berekening en opmaak cursussen. Als je van de podcasts hebt genoten en het nog eens wilt proberen, misschien met wat filmpjes in je hoofd gewoon-A (je hoeft nooit ‘Mile For Miles…’ te roepen het paard brengt je er vanzelf heen!). Ik heb wat tips voor je om te beginnen.

Vertel daarna wat van je luisteraars, verhalen over je paarden, volgende coole paardenplek, verhalen over het werk met je paard of het showen. Wat je volgende “evenement idee” ook is als je gaat rijden, probeer de aandacht van je paard te krijgen! Als het bij je paard blijft, heb je iets dat er echt een overdracht van energie gebeurt. Blijf bij je paard tot hij kalmeert, dan kun je van je paard afstappen. Er zijn vertoningen die niet verteld kunnen worden van gewoon paardrijden en dus kunnen ze niet gedeeld worden of, probeer het niet! Je hebt al geleerd dat je op deze manier goede resultaten zult krijgen. Let op je paard terwijl je rijdt, let op zijn reacties tijdens de rit. Je paard is de schepper van je ervaring, dus laat hem beslissen wat hij moet weten. Je kunt een geschenk zijn voor je paard. Het hoeft geen lang verhaal te zijn. Neem gewoon je tijd. Luister en luister en er is altijd een beetje meer dat je geleerd kan worden.

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.