Hoe nek- en wervelkolomblessures te voorkomen

Anti trektuig hond

 

handicap

jacht

Zelfhelende wonden

bescherming

Als u een puppy koopt, kan een tuigje nek- en ruggengraatletsels helpen voorkomen. Dit komt doordat het gewicht van de hond over de schouders wordt verdeeld, in plaats van op de ribbenkast. Wanneer het gewicht gelijkmatig over de schouders wordt verdeeld, wordt er minder druk op de nek uitgeoefend. Het anti trektuig verdeelt ook het gewicht van de hond over de borstkas en het midden om een betere houding te bevorderen, en om verwondingen door het vallen van meubels te verminderen. U moet ook een harnas aanschaffen dat rond de borst van uw hond past, niet rond de nek. Harnassen die om de nek passen, zijn voor uw hond gemakkelijker los te maken. Als u uw hond heeft opgemeten, neem dan de maten op.

5 Bestenser voor honden:

– Platte gesp. Bezette gesp. Bolster. Spijkervet harnas. Fleece vacht. Bezette kraag. Bolster bed. Top-druk harnas.

Als u eenmaal hebt bepaald welke maat voor uw hond geschikt is, profiteert u van de vele prachtige tuigjes die tegenwoordig op de markt zijn. Het zal immers niet lang duren voordat uw hond net zo’n deel van uw gezin is als u.

U kunt elke combinatie van de volgende 5 stijlen hebben:

– Gebroken wit

– Rood

– Blauw

– virbus

– Tri-color

– tampco

– Mini-trilling

– Halsbanden en riemen

Er zijn geen nadelen verbonden aan het gebruik van tuigjes voor uw honden, op voorwaarde dat u een vriendelijke en zachtaardige ziel bent.

1. Kleine hondenrassen kunnen een lichaamstuigje dragen en toch evenveel gebruikt worden als andere honden. Het past ook goed bij de meeste dagelijkse kleding.

2. Het maakt het gemakkelijker voor u om een blinde hond te leiden door hem een zachte loopbeweging te geven, terwijl het de hond beschermt tegen schade, naast het veilig houden in oncomfortabel weer, zoals regen of sneeuw. Bovendien beschermt het de hond tegen schokken, andere dieren, harde geluiden, en tegen eventuele klopjes op zijn nek of gezicht. Als uw hond op een andere manier communiceert, kan hij nog steeds worden opgeleid om een harnas te gebruiken.

3. Puppy’s leren gevaar en hun wereld kennen door het gebruik van een tuigje. Als u echter een jonge hond heeft die nog geen gehoorzaamheidstraining heeft gehad, kan een hondentuigje gevaarlijk zijn als de hond met snelle rukken probeert te incasseren wanneer hij een ruk aan zijn riem voelt.

4. Dit type harnas is bestand tegen slijtage en kan worden gewassen wanneer het wordt ingeweekt en door de wasmachine gaat.

5. Sommige tuigen hebben een vergrendeling aan de onderzijde van de borstkas, waardoor het gemakkelijker wordt halsbanden en leibanden te bevestigen.

6. Uw hond hoeft zich niet af te vragen welke route hij door de buurt neemt. De halsband en de riem zijn stevig bevestigd.

7. Je draagt niets op je buik, en je hond is warm en knus. Jullie blijven beiden aan jullie zijden.

houder

harnas

Lood of halsband

Huishoudelijke benodigdheden

1. 1 yard voor lopen

2. 2 riemen

3. 3 kragen

4. 4 aanknopingspunten

5. 7 kragen

6. Haar of vacht op hond

7. Vuil dat vast komt te zitten tussen de halsband en de nek van uw hond

Deze tips lijken misschien zo eenvoudig, maar ze zijn van vitaal belang voor de opvoeding van uw puppy of hond. Als u de bovenstaande stappen volgt, zullen u en uw hond de beste vrienden zijn, en u zult er gelukkiger van worden.

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.