Hondenpension Kennel

Hondenopvang Westland

 

 

 

Wanneer u boekt kunt u een specifieke plaats voor uw hond kiezen of u kunt hem op elk moment van de dag of nacht in het dierenpension achterlaten. Er zijn een aantal redenen om voor een hondenkennel te kiezen. Een van de belangrijkste redenen is dat u kunt spelen en wat tijd met uw hond kunt doorbrengen zonder gebonden te zijn aan een strikt schema.

Het is een rommelige en verwarrende tijd totdat u en uw huisdier er aan gewend zijn. Maar als je dan weggaat, vraag je je af wanneer en waar je volgende uitje is. Plus je bezorgde geest is nu vergeven van de vraag of je geliefde in orde is.

De zieken worden niet op dezelfde manier behandeld

Mick wijst erop dat zieke honden meer aandacht behoeven dan gezonde honden, net zoals mensen vatbaar zijn voor ziekte en dus regelmatig moeten eten. Maar door de commercialisering van de hondenpensionzorg is er veel aandacht gekomen voor de gezonde kant van de zaak.

Tegen betaling houden de kennels uw hond 24 uur per dag onder bewaking, zodat uw hond nooit wordt blootgesteld aan andere zieke dieren. Dit betekent echter niet dat ze niet schoon zijn en voor het grootste deel goed worden onderhouden. De voorzieningen moeten zeer regelmatig worden schoongemaakt om de hygiëne en de gezondheidsnormen te handhaven.

Als u op vakantie gaat en uw hond zou achterlaten voor de weken of maanden die u niet zeker weet, zorg er dan voor dat de pensionkennel een beleid heeft inzake de frequentie van terugkeer.

Terwijl u weg bent zijn er veranderingen waar u allemaal mee te maken krijgt: het eten, de gastmedicijnen en de dierenartszorg. Het pension is gekwalificeerd om de beste rond de klok waak zorg voor uw huisdier te bieden.

Maar wat wil je hond blijven?

Puppy’s mogen niet in kennels worden achtergelaten omdat ze vaak zullen blaffen of kauwen als u weg bent. Ook een oudere hond is misschien nog niet klaar om te spelen of te eten en zou meer gespecialiseerde en individuele aandacht nodig hebben.

De klok rond personeel om u de klok rond aandacht te geven als u weg bent is een luxe. Soms kan een puppy of een oudere hond meer aandacht nodig hebben dan waar de typische kennelers op voorbereid zijn. Kennels zijn over het algemeen niet voorbereid op medische noodgevallen die zich bij uw hond thuis voordoen. De eigenaars zijn de hele dag aan het werk en proberen elke nacht minstens één gezinslid op te vangen.

Het is stresserend voor een dier om alleen gelaten en buitengesloten te worden van het gezin, maar de dieren moeten thuis worden behandeld.

Dit is met name het geval als uw huisdier gewend is aan activiteiten met het gezin en van streek raakt wanneer dat niet meer mogelijk is, en de klok rond verzorging nodig is. Sommige kennels kunnen de aanwezigheid van familieleden de klok rond simuleren, zich als echte familieleden gedragen en uw dier veiligheid en amusement bieden. Andere hebben die mogelijkheid niet.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.