Paardenracen

Fonks kwam van Iz bretels.

Dit zijn veulens die zich in allerlei situaties verspreiden. Sommigen zijn gezond en sterk, anderen zijn nerveus of verlegen en sommigen zijn gewoon bang. Als een Fonk onverschrokken is in de paddock, weet je dat zijn beugels sterk zijn. Maar dat betekent niet dat het paard een vechter is op de show. Het betekent dat het paard klaar is om te presteren, de geleiders hebben vertrouwen in de vaardigheden van het paard. Het betekent dat ze tevreden zijn met het hebben van dit paard en dat ze geen sluipschutters hebben.

Als je naar de wedstrijden op het hoogste niveau kijkt, zie je vaak nerveuze paarden in de kring van de winnaars. Paarden die jaar na jaar persoonlijkheidskenmerken domineren, zijn de beste keuze.

Fonks kunnen het niet allemaal zelf. Je hebt nog andere vaardigheden nodig als je paard gaat winnen op wedstrijden. Ervaring en bewustzijn van een paard zijn belangrijke factoren om dit mogelijk te maken. Daarnaast moet het paard goede verbindingen hebben. Dat wil zeggen, de benen zijn sterke en sterke spieren en het temperament is vrolijk en gewillig.

Het zijn voortreffelijke atleten.

Er zijn paarden die een sterk verlangen hebben om te winnen en andere die gemakkelijker te trainen zijn. Als het geld niet te groot is en je het je kunt veroorloven, is het kopen van een paard dat gemakkelijk te trainen is de verstandigste beslissing. Wanneer je een paard traint, vorm je een band en een partnerschap dat de handler van het paard zal waarderen en het paard zal respecteren.

Ze kunnen een grote hoeveelheid stress aan.

Je wilt niet dat het paard met te veel vaardigheden hem zal helpen winnen. Niemand wil degene zijn die de boerderij heeft gekost of het prijzengeld heeft verloren.

Ze zijn moordend.

gehoorzaamheid en Cannon 1974Day Soft Horses zijn twee soorten afstandspaarden die deelnemen aan verschillende paardensportshows. Veel ruiters en shows zijn ook voorstander van de scherpte van Daysoft-paarden. Deze paarden zijn mensen om uit te blinken en werken te voltooien. Toch geven de meeste ruiters en trainers de voorkeur aan het zwaardere, sterkere Day-zachte paard.

Ook al ben je een sprintpaard, je vaardigheden kunnen voor de kleinere velden over het hoofd worden gezien. Je moet je uithoudingsvermogen opfrissen. Je moet je A-game meenemen als het je de competitie gaat winnen en je moet het kaliber paard meenemen dat shows wint als stapelbedden in sprints. Dat wil zeggen, een paard dat zo snel mogelijk over zoveel mogelijk grond kan rennen, op een niveau dat zo dicht mogelijk bij uw paard van het hoogste niveau ligt.

Ze kunnen kiezers voor zich winnen.

Bekijk de resultaten van eerdere shows waaraan uw paard heeft deelgenomen. U kunt een patroon van resultaten zien. Paarden met honderden races hebben aanzienlijk meer overwinningen dan die met slechts een dozijn.

Ze zijn hormonaal.

Hoewel je misschien jaloers bent op de ruiters en trainers van het paard, weet dat je met die jaloezie te maken zult krijgen, omdat ook jij op een gegeven moment een van de ruiters of trainers zult moeten zijn. Je zult net zo goed moeten doen alsof je een ruiter of trainer bent. Dat is niet zo gemakkelijk onder de knie te krijgen als je misschien denkt of misschien wel zo moeilijk als je denkt. Maar als je het probeert, zul je het voor elkaar krijgen. Dat maakt je jaloers op alle andere paardeneigenaren.

Je kunt ze voor verschillende soorten evenementen gebruiken.

Als je andere paarden hebt waarmee je een soort wedstrijd zou willen aangaan, misschien een gigantisch werk, of misschien een show, dan is er enige hoop op een kampioenschap. Verzamel een groep ervaren ruiters en werk samen in competitie om een ​​waardig paard te vinden!

Leave a comment

Your email address will not be published.