The Fear of the Horse

paardrijden op het eiland van møn in denemarken. - paardrijden stockfoto's en -beelden

Dit is natuurlijk een mooie theorie; maar eigenlijk leer ik mensen om te doen wat hun natuurlijke drijfveren hen zouden aanraden te doen. We gaan door de kudde en begeleiden de dieren actief naar een zeer veilige plek. We vertellen de paarden om te ontspannen en hun angsten te verdrijven. Deze specifieke en zinvolle routine is essentieel, zonder dat de zich ontwikkelende relaties chaotisch worden.

Veel potentiële studenten of klanten zullen een volkomen natuurlijke angst voor paarden hebben. Het is belangrijk om te weten dat deze angst natuurlijk is. Het is geen vereiste en inderdaad, sommige mensen kunnen met deze angst omgaan en we noemen ze natuurlijke leiders. Andere mensen hebben misschien geen natuurlijke angst voor paarden, ze zijn erg bang voor paarden en hebben veel oefening en positieve aanmoediging nodig om hen te helpen deze angst te overwinnen.

Een deel van mijn trial-and-error-instructie is om te beginnen met mensen die ten minste 30 minuten voorafgaand aan een sessie kalm en ontspannen zijn, maar niet zo ontspannen dat ze het lichaam niet bewegen of iets doen om de aandacht te trekken. Op deze manier kunnen we elkaar ontmoeten als mensen met het potentieel voor gevoelens en gezond verstand in plaats van als dieren met instinctieve angsten. Met de schapen achter me, neem ik onmiddellijk de vorm aan van een herder-herder voor een van de zachte schapen en neem de controle over gedrag en knoei hem zodat hij niet gewelddadig wordt. Vervolgens leer ik de schapen de touwtouwtechniek, een zachte, kalme controlemethode om onhandelbare paarden te kalmeren. Het paard dat het lichaam beweegt en handelt, zal door de angst voor het touw heen werken.

Op dit punt praat ik met de cliënt over de rescctor in de kamer die een constante, constante negatieve feedback kan geven en zijn paard over de denkbeeldige omheining en terug in de veiligheid van de kudde kan krijgen. Mijn cliënt begrijpt dat het paard de aanvallen niet onder controle heeft; de cliënt doet het werk eerder omdat hij er geoefend in is en het geduld heeft om de behoeften van het paard te begrijpen. Mijn doel is om goede data voor het paard te creëren en dat is voor hem makkelijker dan voor de therapeut.

Deze en vele andere klanten met wie ik heb gewerkt, zijn teruggekeerd van mijn sessies en hebben ver gereisd waarvan ze dachten dat ze binnen zes maanden zouden kunnen gaan. gewoon hier en mijn profielfoto liet je me door elke deuropening zien."

De cliënt heeft een hogere weg gezocht om zijn leven te leiden en in balans te komen. De techniek die ik met de cliënt heb ontwikkeld en die zichzelf zijn eigen kracht geeft, zal hem door de obstakels van zijn specifieke probleem leiden en hem persoonlijk de ultieme overwinning opleveren.

We kunnen allemaal leren de harmonie, vrijheid en liefde aan te trekken die een natuurlijke staat is van een natuurlijke leider, en zijn dilemma presenteren in een niet-oma emotioneel veilige omgeving. Met de paardenbegeleiding kan ik je vertellen hoe ik je in vertrouwen kan coachen om door de obstakels in je leven heen te komen, doe dat.

Leave a comment

Your email address will not be published.