Wat is een aap

 Gratis stockfoto met aap, beest, chimpansee

. We hebben alles wat je nodig hebt om te beginnen. Het is een volledig duurzame bubbel botanische boerderij. Wij geloven dat geen enkel plantenleven verkocht mag worden. We gebruiken alleen plantenleven dat we in ons huis zouden zetten. We gebruiken alleen inheemse planten die in je eigen grond zouden groeien. Wij zijn gevestigd in Center Valley, Pennsylvania USA, en zijn de thuisbasis van een kolonie van duizenden mieren van over de hele wereld. Wij kunnen u, als klant, voorzien van echt lekkere mieren om mee te spelen. Mieren zijn nieuwsgierige wezens. Ze moeten hun natuurlijke nieuwsgierigheid uiten door middel van spraak. Er zijn vele soorten mieren. Deze staan bekend om hun dieet. Maar ze staan ook bekend om hun lekkere en smaakvolle smaak.

Een voorbeeld van de natuurlijke smaak van koninginnenmieren.

Sommige mieren staan ook bekend om hun lastige gewoonte. Een mierenkolonie is een betrouwbaar huis voor de kolonies. Het is een sociale structuur en levende wezens. Je hoeft je niet onder druk te zetten om iets te doen of voor iets.

Fundamenteel is een levend wezen een wezen dat in een omgeving leeft. Het milieu op aarde is een wereld. Elk organisme dat ermee verbonden is door een keten van vertrouwen is een lichaam. Een lichaam is een levend wezen. Wanneer alle mechanismen en planten in harmonie bewegen, vormen deze wezens een potentieel levend wezen. Zij worden levende wezens genoemd. Natuurlijk als ze zijn, zijn levende wezens veranderlijk maar een onderwerp van voortdurende aandacht. Defensiviteit en verontwaardiging zijn een oude ziekte van de mens. De natuur zelf is een kankergezwel en het lijkt erop dat de meeste problemen van een mens het gevolg zijn van zijn neiging om eraan te lijden.

Omdat sociale structuren en levende organismen in de wereld met elkaar verbonden zijn, is het niet ongehoord dat een lichaam incestueus wordt. Bevroren lijken blijven bevroren lijken. Om het potentieel van het menselijk lichaam te realiseren, moeten we het model volgen van de oude Egyptenaren. Het lichaam van een dier, ook wel een zeedier genoemd, is bedoeld om ongecentreerd te blijven. Het heeft alleen een ziel. Het woord lichaam betekent levend ding. Levende dingen worden vaak gehoord als de vijand. Het fysieke lichaam is een bron van grote kracht. Controle over het fysieke lichaam is een stuk gemakkelijker dan controle over de geest. Er zijn meerdere niveaus in activiteitstoestanden. Op het tweede niveau is het introspectieve niveau. We zijn op dit niveau te allen tijde en kunnen alles doen wat we willen. Op het derde niveau is het verstandelijke niveau. Wij bevinden ons op dit niveau tijdens het normale gebruik van het lichaam. Binnen het gevoel van waarneming van onze omgeving is er een vijfde staat. Dit is niveau zes. Dit niveau is het einde van het bewustzijn. Het wijze wezen bevindt zich op niveau zes van de vijf niveaus. De latente oneindigheid is begonnen. De wijze die ergens anders kan kijken en uitbreiding van zijn kennis kan bereiken, is veel vrijer dan degene die alleen naar binnen kijkt. Een vrije mens van het zesde niveau is in staat om naar de grote wereld om hem heen te kijken en die zelf te ervaren. Een wijs man is vrij om zijn gedachten zelfs te splitsen.   Buying an ant colony

De hoogste staat is zich bewust te zijn van het volgende niveau van bewustzijn. De kosmos is een groot avontuur. De kosmische fout is aan te nemen dat jouw weg de weg is. Goed buitenlichamelijk reizen is een ingrediënt onder ceremonie en profiteert er ook van. De kosmos is dus een plaats van beelden en ideeën. De kosmos is bedoeld om de wijzen toe te laten.

Een tweede, even belangrijk punt is het overwegen van de toekomst. Vraag u af wie in de toekomst uw zonen, dochters, schoonzonen en schoondochters zullen zijn. Zult u proberen als eerste naar uw bestemming te springen of gaat u mee met andere reeds besloten voorouders? Wat ga je doen in een nieuwe situatie die zal veranderen wie van je familie al in de pick-up zit? Waarom denk je dat een aap die in een dierentuin in een boom woont geen familie kan hebben? Het universum is een plaats van opties. Het is ontworpen om innovatie de vrije loop te laten. Je kunt dus beweren dat menselijke doelstellingen moeten worden geboycot en dat dit moet gebeuren vanwege immoraliteiten, zoals genocide, maar de echte vraag zou moeten zijn: "Wie wil je zijn als je vijftien bent en dus jouw leven en dat van anderen zin kan geven?" Als we het universum willen vernietigen, zullen grote krachten nodig zijn. Er zijn twee manieren om niet-fysiek leven te vernietigen. We kunnen ze, voor sommigen, letterlijk doden. Dit lijkt niet te werken. Onsterfelijkheid is pijnlijk om te zien. Het is ongelooflijk triest. Er is een uitweg. Het is een punt waar geen weg terug is. Overweeg dit probleem, de meesten van ons hebben de klimaatverandering veroorzaakt. We hebben niet gezegd zonder ware intentie. De wereld bestond al voor jullie. We dwongen veranderingen af in de manier van seks bedrijven tot het punt dat we de Aarde aan het vernietigen waren. Als we dat op een of andere manier vroegtijdig hebben vernietigd, dan zullen er zowel fysieke als psychologische veranderingen zijn. Dieren zullen daar een prijs voor betalen.

Leave a comment

Your email address will not be published.