Wat is uw hondenvoer?

Geperste hondenbrokken

 

Ons hondenvoer bevat ook hondenbrokken met laurierwortel om te helpen bij het reinigen van het gebit van de hond. Andere ingrediënten die als voedingssupplement werken zijn yucca, alfalfa en drie samen. Deze therapie is geïndiceerd om te helpen bij het verlichten van de symptomen van artritis, huidproblemen, spijsverteringsproblemen en zenuwaandoeningen.

Bij het verstrekken van een goede voeding aan uw hond, is het belangrijkste om vast te stellen waar uw hond allergisch voor is. Er zijn tegenwoordig producten op de markt die speciaal gemaakt zijn voor honden die uitsluitend allergisch zijn. Proactive hondenvoer is samengesteld met eiwitbronnen, volle granen en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Ze worden gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit voor een hogere voedingswaarde en een superieure kwaliteit.

Honden die aan hondenbeten lijden, zijn er zeer vatbaar voor. Daarom is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de ingrediënten die moeten worden gebruikt bij het maken van uw hondenvoer. Op die manier bent u er zeker van dat wat u uw hond geeft veilig en gezond is.

rusteloos:

Labradors zijn honden die graag bewegen. Ze vinden het heerlijk om te zwemmen, frisbee te spelen en zelfs met u te racen. Als u merkt dat uw hond gedragsproblemen heeft als gevolg van angst, dan is dit waar u mee te maken krijgt. In een dergelijk scenario zuigen ingrediënten als BUDA-SCH het water van het spijsverteringskanaal op. Wanneer uw hond dit ingrediënt heeft ingenomen, zal het uw hond helpen te ontspannen.

rusteloosheid of angst:

Als u merkt dat uw hond gedragsproblemen heeft zoals onrust, rusteloosheid of angst, dan zult u dit probleem ondervinden bij de bereiding van bepaalde voedingsmiddelen. BUDA-SCH is ook een ingrediënt dat angst vermindert. Dus als uw hond een onrust- of angstprobleem heeft, laat dit ingrediënt dan thuis.

plotselinge gewichtstoename:

Het gezonde gewicht van uw hond hangt af van de bron van zijn voeding. Wanneer u de inname van BUDA-SCH ingrediënten verhoogt, zal uw hond waarschijnlijk meer aankomen dan voorheen. Hoe meer uw hond aankomt, hoe waarschijnlijker het wordt dat hij diverse gezondheidsproblemen krijgt.

Voordat u besluit uw hond BUDA-SCH te geven, dient u dus rekening te houden met de speciale gezondheidsbehoeften van uw lieve hond. Als u hem BUDA-SCH geeft, zorg er dan voor dat u de hoeveelheid ingrediënten van lage kwaliteit die in het voer van uw hond worden gemengd, vermindert. Als u ervoor kunt zorgen dat u uw hond wat laagwaardige bronnen geeft, is de kans groter dat hij lang fit en gezond blijft.

 

LEES MEER : 

Leave a comment

Your email address will not be published.